!

Så, nu har jag lagt in min blogg på www.bloggriket.se! Hoppas fler och fler besöker bloggen nueee :)

Svar på min broder !

dilona om The love is bigger chanell abrii vii saknar deej kom t oss !!
ii lublub, saknar er alla!!! glöm inte mig haaa, jag kommer nu i höst <3

Me like !

Okej, det här är storebrorsan bästa kompis, dom har en grupp tillsammans som heter The Basicz så jag gör lite reklam åt dom haha. Asso jag är inte den som lyssnar på rap för jag tycker att det är slöseri med tid men den här killen kommer bli något....! Adam Kanyama! :)


....mjuzic!


Lyssnaaaaaaa! Man ba önskar att alla killar var så här haha..... <3

I skuuulan !

Japp sitter har i skolan, asso sklan har totalt 20 datorer som ALLA far anvanda i olika tider. T.ex nu sitter bara 9, 10 och 11 och jag har engelskt tangentbord sa det darfor jag skriver konstigt :). Men aa ville ba saga hej till alla mina lasare sa vi syns nar jag kmr hem! Juste min nya klass ar skit bra, mkt battre min forra. Det e fett roligt att lara ut svenska till dom som bor har, min kompis stog mitt i skolan och skrek: MANH*RA!! haha as kul :) byeeeeeeee


I love you like a fat kid loves cake.

Ojoj shooo va man glömde bort att skriva här.... Så min ursäkt är att den senaste veckan har vi haft "temavecka" som vi kallar det i sverige. Ibland behövde vi inte gå till skolan plus att man hade ganska kul så jag glömde bort bloggen lite grann men nu är jag back on track! Allt är precis som vanligt med mig förutom att jag har bytt klass, eftersom att min gamla var rolig men retarded. Så istället för att gå i 9A så går jag i 9P, japp här går jag i nian! (nian här är som 7:an i sverige så det är typ ingen skillnad). Fast lite surt är det att jag aldrig kommer kunna säga att jag har gått i 7:an eller 8:an men det överlever jag. Juste jag vill bara säga några bra saker om att bo här: 1. Du åker gratis på ALLA bussar och spårvagnar. 2. Man börjar kvart i 9, vilket är kvart i 10 i sverige(vi har 1 timme innan er så aa) 3. Skolmaten rockar, man har typ efterrätt varje dag och man får dricka läsk. 4. Du kan ha på dig rosa leggings, ha fett piercing vad du vill men det är ingen som kollar på en. I sverige när jag fixade flätor kom mina lärare fram till mig och ba: jaha här kör man på en ny grej, inte så vanligt det där va? Jag ba VAFAN är ditt problem om jag fixar håret eller inte? Herre min gud eller OMB( oh my bieber som alla j*vla människor säger här haha) det känns skönt att kunna se ut som man vill och det är ingen som kollar på mig, speciellt jag som är mörkhyad känns det fett bra. Det finns fler men kommer inte på några fler haha. OH MY FUDGE, min nya drooooog....ONE DIRECTION och CODY SIMPSON!! Haha alla mina kompisar i sverige ba vad har london gjort med dig? Nej men jag brukade döma dom som fan förut men jag har lärt mig att inte döma folk efter håret (POET nr 1!!!). asso jag menar justin bieber t.ex jag HATADE honom men sen kollade jag på never say never och när man har sett den filmen, dååå kan man bara älska honom. Shiit långt inlägg :o aja vi ses imorrn men jag ville ba förklara mig! Bye dolls!
Kusin vitamiiiiiin! <3


Congratzz Pink!!

Tjejen har en awesome stil och hon fyller bara 32 år, grattizz!

Harry Styles



Such a cutie! Från bandet One Direction

Everyday i'm chillin...almost.

Jahapp, då har en dag redan gått...idag var skit nice, jag kom ganska nära killarna och andra tjejer haha en av killarna hade naturligt Justin bieber hår :). Asso jag måste bara dela namnen som dom har här! T.ex Pryncess(aka princess), Missy, Shaniqwa och typ Ahalahajid eller ngt men skööna peeps är dom. Juste haha dagens roliga var ju när vi hade NO och våran vikarie heter då Miss Haughney. På svenska låter det ju ganska så normalt men här låter namnet som (horny) alltså aa ni fattar vad det betyder. Så en ville typ göra henne sur så hon ba: 'Miss Haughney, are you horny?'
Snacka om att man dog av garv där asso, men hon fick fett med kvarsittning sen så läxa till läraren är att inte vara vikarie om du heter "Haughney" i efternamn. Aja vad har hänt mer...jo vi hade gympa där vi skulle skriva :o vi ska tydligen ha slutprov i gympan oxå, man ba snacka om att satsa...Hittills är skolan inte så jobbig men så kommer jag inte säga i november. Juste maten är ganska nice, man betalar ju 2 £, alltså 20 kr för dricka, mat och efterrätt typ. Allt jag kan säga är att den tar Rosenborg vart och när du vill. Imorrn har jag NO igen med Ms Haughney (haha), sen vet jag typ inte för mitt schema är inte färdigt än så jag delar med Kadi än så länge. Juste här diggar folk justin bieber, inte som i sverige där man fick dödsblickar bara man sa namnet....
Min kamera har sitt egna humör så bilder kommer inte upp än men aa ni klarar er typ!
Seeeyaa later dolls,
Chanelle

....mjuzic!



Ett engelskt band, ganska så inne är dom här! (:

-.-

Japp som rubriken säger, är jag bored as hell. Jag kom hem för kanske 30 min men jag måste göra engelska och NO läxorna, yeeeey (!). Så jag ska lägga upp lite inlägg nu på dan och sen skriver jag om min dag på kvällen, aiiight?

Cheers!
Chanelle

Freeze....Like me!

Tjooosan, great day idag! Det var ju skola som sagt och det var skit roligt, haha träffade folk som har världens roligaste namn. Men sköna var dom såklart. Jag fick panik på morgonen när jag kom på att pappa inte är här(han är i sverige just nu) för att fixa min slips och mamma kan ju inte, men youtube räddade dagen ;). När det var första dagen i skolan i sverige brukade man bara vara i skolan i en halvtimma-en timma men här så började vi kl 11 och slutade 15.10, och vi kommer sluta den tiden varje dag(KILL ME!) Min mentor är skiiiiit skön, jag tror att han är hippie eller nåt, he just goes with the flow, hans spotifylista äger! Och här säger man inte förnamnen som man gör i sverige utan man måste säga Miss eller Mr, så min mentor heter då Mr Jones. Sen har vi olika lärare till olika ämnen och sånt skit. Men imorrn börjar jag iaf kl 8.45 eller kl 9 kan man säga för den första kvarten är det typ upprop, efter det har jag gympa och tro det eller ej men där har vi oxå matchande kläder...! Haha det e madness men nice endååå.
Aja det var allt för mig men ni får min bild på min "dagens outfit" som kommer vara samma grej varje dag.
Bless,
Chanelle



The love is bigger

Hejhej!! Shiit vad länge sen det var jag bloggade, kanske ett halvår sen (?) på min förra som jag hade. Aja jag heter iaf ChanelleKipa och har bott i Sverige i alla mina 13 år men flyttade till afternoon tea landet dvs England! Jag bor typ 20 min från centrala London, vilket är ganska nice för då har man nära till allt. Fast presentera mig mer kan jag göra i ett annat inlägg. Jag har startat den här bloggen för mina kompisar ville se hur jag lever i London så det är basically till dom men jag delar med mig till alla. Så på ett halvår har det hänt ganska bra saker. Typ som mina grymma vår som jag hade med mina bröder back in Sweden, saknar alla men mest tjejerna i laget. Jag har typ slutat med basket men jag kommer såklart spela fast inte lika intensivt som i Sverige. Vad mer.... Juste haha jag dog när jag fick veta att jag ska gå runt med en slips, kjol och ballerina skor till skolan, själv tycker jag om skoluniformer men inte slips grejen bara. Imorrn börjar jag skolan efter 3 månaders sommarlov och jag är ganska hype..! Träffa nya människor blir naize så aa. Och så har jag börjat digga JB ja Justin Bieber så det kan hända att han dyker upp här lite grann. Han är ganska nice efter att man har sett never say never, och här är det rätt så många "beliebers" så det är svårt att inte tycka om killen. Jag ska inte skriva en novell på 3 sidor så jag skriver typ imorrn efter skolan eller innan, så ska jag ta en bild oxå...ingen idé att ta dagens outfit när man endå har samma sak varje dag :)
Juste min header är bara tillfällig, fixade den på 5 min bara så att jag kunde blogga.

Bless,
Chanelle

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0