T.I.R.E.D

Hayoo jag är som rubriken säger, trött. Jag har inte gjort så mkt dom här dagarna, igår gick jag med mamma till en salong för att permanenta håret. Jag blev ganska nöjd, hon klippte topparna oxå så aa. Idag gick jag, syrran och pappa ut. Vi var bara ute i centrum och gick runt. Min syrra har dans på idrotten imorrn så hon köpte tygskor på Primark för typ 20 spänn(billigt!). Jag köpte inlägg för mina kickers är för stora och sen lite annat som jag behöver till skolan imorrn. Jag är omänskligt trött, kanske för att vi flyttade bak klockan 1 timme....? Idk men trött är jag så jag säger hejdå nu, kommer nog skriva imorrn efter eller innan skolan. Imorrn har vi assembly(morgon samling), spanska, geografi, matte, musik och ICT(data kurs/kunskap)
Byeeee,
-C

Luuuv the song and video! Reénel, Keilah och min drooooog <3

....djupa ord!

The greatest plesure in life is doing what people say you cant do.

What goes around comes back around.

Den sanne vännen visar sig i nödens stund.

You have to love to be loved.

The one talking shit with you in your presence, talks shit about you in your absence.

Il rit assez qui rit le dernier.

L'amour est une grande joie de notre vie et notre plus grande tristesse.


Kärleken och sorgen är tvilling systrar.

Shoosan, what's crackin? Oh my days, jag har ingenting att säga om min dag, jag har basically bara suttit hemma, ätit, kollat på tv och suttit på datan. Vädret är inte på topp idag. Det har regnat hela dan, fast det är konstigt nog 18 grader ute :O Aja london väder... Mina bröder gick tidigt på morgonen för att spela football, typ som höstlovs fotboll. Tränaren där hade typ spelat i Manchester United så dom gick härifrån och kom hem helt hypade :)
Jag å andra sidan var hemma med min syrra. Vaknade runt 8 tiden(!) och kollade på Plain Jane(som är tha bomb) och Ugly betty :D. Nästan ALLA mina kompisar här är bortresta eller hos familj så det är ganska surt :/. Jag och pappa kom överens att istället för att ge mig julklappar till jul och sen födelsedagspresent en månad efter jul(jag fyller år 31 januari) så ska vi slå ihop det så jag får allt på en gång. Yeeey. Känner ni min lycka? Nej trodde inte det heller. Jag SUGER på att säga till folk vad jag vill ha, helst vill jag ha pengar men då ligger dom bara och samlar damm så hittills vill jag ha Blackberry Curve(en ny modell) och Someday(justin biebers parfym som luktar GOOOTT). Så vi får se hur det blir med det....juste folk undrar varför jag inte kom till sverige nu på lovet och mina svar är: 1. mitt lov slutar när erat börjar. 2. varför ska jag komma när det endå är kallt, grått och alla är chook trötta på livet? Den här perioden är deppig i sverige so I choose to be far away from that. What else...HAHAH glömde berätta att jag kollade på Mitt stora feta syrianska bröllop på datan!! Alla som säger att den suger har grooova problem för den är legit awesome!! Gud vad mycket folk det är :OOO, programmet förklarar mycket för när mina kompisar skulle på ett bröllop kom dom alltid till skolan på måndan helt döda, ni festar hårt! :D 

Well thats all for me. You know you love me, XOXO,
-C



HAHAHAHAH Alla ni som känner Meldina och läser det här, erkänn ser ni inte likheten? Min syrra kollade på tjejens serie och ba: CHANELLE, HON LIKNAR MELDINA!!!

....tråkiga nöje

I HAVE A FUN LIFE(NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT) Men den blir ganska catchy till slut :D

-

emilia <3 om Sötan! <3:
åh, sötis, hihi, ja, du är latast! -.-' <3<3

men du, har ni lov i london? <3
men kom till sverige, du kan va hos oss hur länge du vill, kommer till dig nästa år sötis <3:)
du får sova hos oss, kom bara, hihi <3

Haha jag måste skärpa mig ;) aa det har vi, vi börjar skolan när ni har lov :)
Jag kommer till påsklovet(kanske sport) för då har jag 2 veckors lov och nu hade jag bara i 1 vecka ;(  men när jag kommer så kmr jag absolut till dig och du kmr till mig! <3 <3

U dnt know ur beautiful!

Heyaaaa alla. Sist jag uptaterade var nog..... i lördags :o. Jag är för lat för att skriva och ibland när jag inte har gjort ngt på dagarna så känner jag att det är onödigt att skriva: Jag vaknade, kollade på tv, satt på datan och gick och la mig. Men jag har iaf en ide på vad jag kan göra....Iaf jag har höstlov nu! Sköntskönt är det :) Det som är skönt här är att vi har 2 veckor påsklov och sportlov medans ni har 1 veckas sportlov och påsklov vet jag inte haha. Men vad händer idag då? Inte så mycket, det regnar här så jag är inte på humör att gå ut. Och när det regnar i London är det ganska så hemskt, men varmt i luften endå. Juste jag hörde/såg att ni i sverige har på er fjällräven och boomerang dvs vinterjackor! Det där är madness för när jag går till skolan här har jag inte ens på mig en jacka, så det var en chock men endå inte. Har ni snö än? Vi får snö(eller det lilla som dom kallar för snö som smälter bort efter 6 dagar) i december till ungefär februari, sen börjar våren :s
Och så har jag viktiga datum framför mig nu. Jag har 1 november då min bror Chris och hans tjej Amanda kommer hit!!! 6 november då är det EMA(typ en gala, under sommaren har jag följt VARENDA musikgala i hopp att dom visar Justin Bieber :D) och jag kollar på det för att selena gomez(justin bieber tjej) är programledare...aaaaaaaaaa iaf sen har vi 8 november då min mamma fyller år(!) och 15 november fyller Keilah år(en tjej i min klass).
Sen kollade jag på rihannas nya video We found love(eller som inte är så ny längre) Check it out!! Jag ska inte lägga ut den här för jag har familj som läser och den är inte så....vänlig? Haha jag är tröööööött, jag lyssnar på musik och ska nu kolla på en ny serie som jag följer Dirty Soap, ganska bra!
Heiiiido alla,
Chanelle


Sötan! <3

emilia <3 om -:
hej chanelle, det är emilia aho, skriv flera inlägg om vad du gör å så.
saknar dig, puss! <3
Hej gumn! Asso jag vet men jag måste nog vara den lataste i hela världen. Alla säger åt mig att skriva, tillochmed min mamma fast jag är för envis för att lyssna så från och med imorrn ska jag ta tag i bloggen på riktigt för nu är datan seg! Saknar dig massssssor! <3

-

Meldina om Nobody can hurt me without my permission.:
Justin bieber har ju gjort en cover på lil wayne's "how to love", så lyssna på den jb sjunger så lyssnar du på dom båda.. samtidigt typ ahhaha
Hahaha :) fast ingen kan sjunga den som lil wayne, you have to have the drug voice <3


Marie your sis! om Oxford Street, babyyyyy!:
Hej!
Min mamma är i London just nu! Hon ska vara där tills måndag en weekend typ och hon ska till primark. Är affären grym?

Tell her to buy alot!! Affären äger och om du inte köper mkt så kommer du att ångra dig till slut :)

Marie your sis! om Primark:
Ladda upp bild på dina converse.

No can do, min kamera är paj så aa... men dom är iaf låga med rastafärger(grön, gul och röd). Dom kostade £25 (250 kr) och är äkta :)


LOVELOVELOVE

Dnt hate, appreciate! <3

HJUSDIF90D8RTJGUIFGHFIGJ! Så kände jag och alla tjejerna i Year 9 i tisdags. Han är ganska stor här, och om man inte diggar honom efter den här videon, då vet jag inte vad du går på...... Jag har iaf drabbats av Bieber Fever and Im a proud belieber, like it or not!

Santa Claus is coming to toooown!

Hehe long time no see. Min anledning är att jag har haft "prov vecka", varit trött och aa typ det. Så jag tänkte catch up nu för att min moster klagade :). Så vad har hänt den senaste veckan? Joo jag har haft prov i Science, Technology, English, Geography, Maths, Art ungefär i typ alla ämnen kan man säga. Jag fick (nu säger jag på svenskt sätt så att ni fattar) VG+ i science, G i technology, MVG/VG i English, Geography vet jag inte än, G i matte, G+ i bild(som är j*vligt bra för att vara i våran släkt, INGEN kan rita haha) och MVG+ i Franska. Så jag är ganska nöjd med mina betyg, eller skit nöjd med mina betyg! Jag kom för typ 4 månader sen och jag får MVG i engelska? BEASTMODE! Men just nu har vi höstlov så jag sitter nu med världens leende på läpparna :). Vad mer....Jo HAHAHA mina småbröder började ju skolan. Asso första dagen tyckte jag riktigt synd om dom. Dom börjar (svensk tid) 9.45 som jag gör men dom slutar 16:30(svensk tid) snacka om att dom kom hem HELT döda. Och på det hela är deras läxa att kunna Hexagon, Pentagon och Diondagon eller ngt, jag vet inte ens vad det är! Daniel är ganska smart, science boy :) men David är en heeeelt annan femma.... Men overall så går det bra för dom, samma sak för Leticia. Idag har jag inte gjort så mycket, bara suttit hemma and what not. Våran nya tv kom idag och aa det var typ highlight på min dag HAHA. Bara 9 dagar tills Chris(storebror) och hans tjej Amamnda kommer, läääängtar att visa henne Oxford Street! Juste jag måååååste bara säga det här! Jag har alltid trott att Ozdem i min klass är turk eller arab men HELL NO! Hon är från Cuba, Sudan, Jamaica, Turkiet och England. VAFAN ÄR ODDSEN ATT MAN ÄR DET?? Hennes mamma är från Cuba, Sudan och Jamaica och hennes pappa är från Turkiet och England. Det där var veckans WOW. och så såg jag att F98 vann mot Täby, grattisgrattis! <3

Nej, nu ska jag kick back och kolla på Gossip Girl, börjar på säsong 1!
See u l8r!,
Chanelle



My kickers! Dom här skorna är som converse i sverige. ALLA har dom, iaf alla som går i skolan och det är oxå vinterskor. Dom kostar 700 spänn, skit sköna och fina när man väl vänjer sig vid att se dom överallt. I sverige hade jag sagt HELL TO THE NOO om min mamma hade köpt dom men I love them now!

But imma be under the MISTLETOE!!

Dont read om du endå ska hata på honom, gillar ni mig så gillar ni Justin bieber oxå!

GAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH omgomgomgomgomgomg, HAHA nu kommer min inre belieber fram asso....! Har ni hört hans nya låt eller?!?! Nej? Nää, trodde inte det heller men den är iaf awesome :) Den heter Mistletoe och är då en Christmas song, och den är en av dom andra grymma låtarna på hans nya jul album som kommer ut den 1 november. Bara för att jag och folk i skolan har sjungit låten hela dan, så ville jag bara säga det!
Hör den HÄR, spotify.
Jag skirver mer ordentligare på kvällen!, <3

Nobody can hurt me without my permission.

Whazzaap? Skola idag var skit roligt som vanligt. Shoutout to....Ozdem, Louis/Jean-Louis, Chanelle(en annan dåra), Jessica, Kady, Brandon och Keilah. Grymma människor det där asso, det känns som om jag har kännt dom i år fast det har bara gått 1 månad. Iaf denna vecka är busybusybusy för att jag har...assessment week, YEEEY -.-
Det är typ som prov vecka, det har man innan varje lov här för att se vad du har lärt dig på dom olika perioderna. Så jag har prov i : Science, Maths, English, Spanish, French, Technology, P.E(gympa) och aa typ det. Så om jag inte skriver varje dag, är det för att jag pluggar. Och på det hela måste jag skriva en dikt om hur mörkhyade har kämpat i alla åren, asso jag har inget emot att göra det men inte när man har prov vecka.... Whatevs, ehmmm juste min droooog är Lil wayne, höhö he's the bomb! Och justin bieber ofc men aa. Yees men jag kommer skriva senare säkert men Maintenant c'est tout pour le présent...säger man så? HAHAHA

Praaaprapraaa, top shottas bombaclaaat,

Chanelle



-

Anonym om Oxford Street, babyyyyy!:
Har du flyttat till London?
SV; Jaa, jag flyttade för 4 månader sen. Skriv namn nästa gång, så jag vet vem du är! :)

Oxford Street, babyyyyy!

Yeeeah buddy, back from Oxford Street. Asso det är madness, sjukt roligt var det! Man undrar varför man har bott i Sverige när det finns ställen som det här....Aa men jag har inte bloggat på hela helgen för att jag kollade på serier/filmer igår så jag orkade helt enkelt inte. Så idag vaknade jag och runt 13 tiden gick jag, mamma och Leticia (lillesyrran) ut. Alltså vi bor EXAKT 18 minuter från mitten av London. Jag kan åka dit varje dag så det är skit nice :). Men aa vi var i Starbucks(OMG JAG DOOOG!! as gott!), Primark, Zara, Footlocker, Forever 21, Topshop, Schuh, Disney och säkert många fler. Vi åt våfflor och fikade som sagt på Starbucks. Och vi gick förbi Madame Tussauds. Det var världens kö så vi taggade inte in dit när vi endå kan gå dit nån annan gång haha. Jag fick iallafall med mig en väska och lite annat. Jag älskade alla affärer men dom bästa var ju såklart Primark och Schuh. Primark, aa för att vem älskar inte den affären? Och Schuh är en skoaffär, Converse himmel! Alla Converse kostar under 500 spänn, höga till knäna, låga och vanliga. Så dit måste alla gå, ni som åker hit. Basically min dag rockade fett, längtar när min bror Chris och hans tjej Amanda kommer , haha hon kommer få hjärtattack! 
Imorrn är det skola, ganska okej endå fast helgen gick fort. I nuet laddar jag musik på min Ipod och läser Biebernoveller(JA, JAG LÄSER BIEBER NOVELLER. SO WHAT, SHOOT ME.) och gjorde klart spanska läxan. Soo, jag kommer skriva imorrn när jag gör min bildläxa(dödaaaa mig) efter skolan, så vi ses då dolls! Jag ska kolla på Kim Kardashians bröllop som går snart eller nu, sen blire sängen! God natt <3
Bilder:
Me in starbucks, jag hade Hot chocolate och chocolate cupcake, MUMS
Leticia in Starbucks. Hon hade Hot chocolate och en stor chocolate chip cookie.
Leticia med simbaaaa (:
WAFFLES IN MY ♥
Utanför Starbucks :)
Dagens Outfit, höhöhö :) PRIIIMARK


Primark

Alla svenskar som kommer till London måste ha varit på Starbucks, Big Ben, London Eye, Madame Tussauds och Primark. Så jag kommer prata om en och en men nu är det Primark ! Okej ni som har varit där vet att det är som att sätta H&M, BikBok och Gina Tricot tillsammans. Det är som heaven on earth för man kan köpa en hel sommar outfit för £80( 80 spänn) ! Asso jag brukar få grooov ångest när jag går på typ BikBok i s-tälje, för den första veckan finns det fett med saker men sen under sommaren dör allt ut....Fast i Primark finns saker hela sommaren och det är billigt. Stort är det oxå! Så alla som åker till London, jag rekommenderar starkt att ni åker till Primark och shoppar, sen måste ni in på Footlocker och köpa converse. Jag köpte ett par låga vita för £20(200 spänn) och dom är äkta :)
Så det var lite av mig!
Chanelle
Haha lillesyrran Leticia när hon var på Ikea igår! :)

....mjuzic!


‘Hey Jessica, you’re so funny
You’ve got teeth just like Bugs bunny’

Oh, so you think you know me now
Have you forgotten how
You would make me feel
When you drag my spirit down
But thank you for the pain
It made me raise my game
And I’m still rising, I’m still rising
Yeah.


Tankar höger och vänster.

Haha jag tänkte på en grej. Jag kommer aldrig kunna säga att jag har gått i 7:an, eller 8:an. Jag går i 9:an här som är 7:an för er i sverige. Sen i Year 11(9:an i sverige) har man typ GCSE som är typ gymnasieprov. Failar du det så kommer du inte in på gymnasiet....inte som i sverige där du ansöker och du kommer in på en gång.  Så här spelar skolan ganska mycket roll om man säger så. Fast det som är bra för vissa är att gymnasiet är frivilligt, inte som i sverige där alla tvingas att gå och då väljer att chilla. Aja med detta inlägg säger jag...Good night! <3

....video!

HAHAHAH för att fatta den här videon måste man veta hur Stewie och peter från family guy, Denzel Washington, Eddie Murphy, Will Smith, TI, Chris Brown, JayZ låter. Asso killen är gryyym !

We ♥ it


Limelighter!

Random rubrik men dom kallar mig det i skolan, dnt ask why :)
Men hej iaf! Jag kom hem för...30 min sen så jag är ganska trött menmen. Asso den j*vla bussen kom inte, vi väntade i 1 timma!! Men det var tur att man hade roliga personer där oxå. Killarna här är MKT skönare här än i sverige, killarna i sverige är fortf kvar i "tjejbacill" åldern. Här är dom ganska mognare...aja back to the subject. Så idag hade jag assembly på morgonen(typ som samling för hela min årskurs Year 9) och där berättade dom att vi som fick en lapp skulle få gå till en teater i centrala london och typ kunna vinna speciella pris eller något. Det var 70 elever som fick en lapp men det var bara 40 st som ska få åka. (Inte alla fick en lapp btw) Aja jag fick en lapp så vi får se om jag vinner en biljett(basically en lärare ska dra olika lotter och dom 40 som fick sitt nummer får åka, enkelt.) Juste dom som nu åker får träffa, wait for it.....TREY FREAKIN SONGZ!!!! Oh my bieber, jag vill åkaaaaa!
Haha aa iaf jag hade assembly, sen spanska(fattade nada men ok) och geografi. Efter det rast, sen matte. Efter matten var det musik, lunch och ICT(data kurs ungefär). Sen gick vi hem :)
I min klass finns det 2 st Chanelle, jag och en annan. Och vi stavar exakt samma så det är lite confusing ibland, så det är därför jag kallas för limelighter(jag ÄLSKAR lime och ligther är bara random)!
Allt jag vill säga just är att jag INTE vill tillbaks till sverige, ni som undrar. Och för er som undrar hur det är med basketen, nej jag spelar inte och kommer troligen inte göra det heller. Basketen förstörde min kropp och jag har så bra vikt nu, det är bara inte värt att sabba det för en sport. Men who knows in the future...Nu ska jag göra min franska läxa, så vi hörs på kvällen!
Upside and downside,
Chanelle
HAHAHAHHAHA väcker minnen <3

:)



Snart meldina, snart.... :)

I've got a picture of you in my ♥.

OMB im sooooo sorry!! jag har inte bloggat på typ 3 veckor nu :O denna gång har jag inte en ursäkt, jag har bara varit lat. Eftersom min familj/vänner vill att jag ska blogga, så ska jag göra det! Jag ska inte prata om min dag idag för jag har inte gjort nånting annat än läxor, sovit och ätit. Basic. Men när jag är inne på facebook frågar alla mig samma fråga: Hur går det i skolan där? Så nu ska jag bara säga hur det går så att alla slutar fråga mig haha.
Jag börjar 8.45 och slutar 15.10. Det låter sent men tro mig, dagarna går SNABBT här! Asso tiden i sverige gick riktigt sakta för att man satt mest av tiden, man gjorde inte så mycket. Men här så lär man sig fett mkt och då går tiden snabbt. Iallafall vi har registration från 8.45-9.00("upprop ungefär") kl 9.00 börjar period 1 (dvs lektion 1) och den är till 10.00. 10.00 börjar period 2, som slutar 11.00. 11.00 är det rast till 11.20. 11.20-period 3 till 12.20. 12.20-period 4 till 13.10. 13.10-lunch, sen 14.00 är det sen sista period 5 som är till 15.00. 15.10 är det registration(man har det 2 gånger om dan så att man ser ifall någon har gått hem eller blivit sjuk under dan.) Och 15.10 ringer klockan och då får man gå hem! Fattar ni? Det låter mycket men efter 2 veckor vänjer man sig. Lunchen är bääääst, asso det finns dagens lunch och om man inte gillar det kan man ta t.ex pizza eller mackor som man kan köpa. Alla har minst 1 pack chips i sin väska här haha. Juste en annan fråga var hur jag klarar mig här i skolan med min engelska och sånt. Jag kan säga att jag klarar mig riktigt bra. Första veckan var en chock för deras engelska är inte som vanlig och sånt så det var ganska....men nu är det jätte roligt! Alla diggar mig för att jag är från sverige och har "onormalt" långt hår haha. Ojoj långt inlägg! Jag skriver imorrn, pinky promise!
Byeeeee,
Chanelle
Outfit number 2! egentligen har jag inte kavajen just nu för att det är typ 30 grader, så jag brukar bara ha den där tröjan som jag har under :)

RSS 2.0